دبیرخانه دائمی بینالمللی فرآوردههای غذایی دارویی زنبور عسل در مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی تشکیل می شود.
در مراسم اختتامیه اولین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل مصوب شد که دبیرخانه دائمی وشورای سیاستگذاری فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل با همکاری همه متخصصان و پیشکسوتان حاضر در سمپوزیوم و نیز همکاری سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا دارو، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، انجمن تغذیه ایران، اتحادیه انجمن های علمی گیاهان دارویی ایران، انجمن گیاه پزشکی ایران و نیز سایر سازمان نظارتی و ذینفع مرتبط در کشور، در مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شود.
لازم به ذکر است مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل در حال حاضر مسولیت کمیته علمی رتبهبندی فرآوردههای زنبور عسل کشور را به عهده دارد و عضو کمیته متخصصان فدراسیون بین المللی زنبور درمانی جهانی(IFA) و نیز نماینده کشور ایران در 4 کمیته تخصصی سازمان جهانی استاندارد جهانی (ISO) است.